Stimulering på arbejdspladsen

Kaffe er kilden til ekstra energi på arbejdspladsen
Godt kaffe

Når vand er base for velvære og produktivitet giver kaffe den ekstra energi der udgør forskellen mellem god og fremragende præstation. For de fleste af os er der ikke noget som duften af smagen af friskbrygget kaffe der får os i gang. 

Når vi lige er påbegyndt en opgave, der kræver lidt ekstra koncentration og tænkning er ofte det første vi gør at fylde kaffekopen. Kaffe som drikkes for hyggens skyld har vist sig at være en bevidst kilde til produktivitet og energi. Kaffe har den mentale stimulering som sørger for at holde mennesker fokuserede og kreative.
 
Nyere forskning har endnu engang bevist at koffein forbedrer og styrker vores mentale og fysiske evner. Videnskaben har bevist at kaffe aktiverer hjernens funktioner såsom opmærksomhed, koncentration, planlægning og problemløsning. Kilder som Mayo Clinic og Harvard Medical School anbefaler regelmæssig indtagelse af kaffe for at reducere risikoen for diabetes og flere typer for kræft. Ligesom med mange andre ting i livet er kaffe sundt så længe det drikkes i moderate mængder.  

Relaterede indlæg