Eden Springs’ Edenissimo-kaffe giver en ægte italiensk espresso i kontorets kaffemaskiner

Godt kaffe

I 2012 lancerede Eden sit eget kaffemærke, Edenissimo, for bedre at kunne tilbyde de kaffeløsninger, kunderne efterspurgte. Med Edenissimo får I en højkvalitets italiensk espresso i Jeres kaffemaskiner og kaffeautomater, til en rimelig pris. 

For at sikre ægte italiensk kvalitet faldt valget som udvikler og fremstiller af Edenissimo-kaffer på den italienske familievirksomhed Gimoka, der er i stand til opfylde Edens forventninger om kaffens smag og friskhed. Dette familieejede risteri har fremstillet kaffe i mange år, og det er lykkedes dem at etablere et bredt netværk af pålidelige kaffedyrkere og tilegne sig en stærk knowhow inden for kafferistning og -blandinger. 

Hemmeligheden bag kaffens delikate aromaer ligger i råmaterialernes kvalitet og kaffens friskhed. Gimoka har udviklet sit netværk af kaffedyrkere i flere år, og risteriet er nu i stand til kun at anvende de bedste mulige bønner fra pålidelige leverandører. Kaffebønnerne pakkes straks efter ristningen i lufttætte emballager for at bevare friskheden. Når bønnen forbliver hel og beskyttet, bevares de friske aromaer og den friske smag, indtil kaffen bliver brygget. 

Gran Aroma, som du finder i Edens netshop, er en 100% Arabica-kaffe, hvis bønner stammer fra Brasilien, Columbia, El Salvador og Guatemala. Denne mellemristede kaffe har en velbalanceret smag og egner sig fortræffeligt til espressodrikke, fra ristretto til lang espresso. 

Eden vil bringe sit kaffemærke på espressomarkedet som en alvorlig konkurrent ved at forbinde kvalitet og en rimelig pris på en ny måde. Takket være dette kan du nyde ægte italiensk espresso hver dag, såvel fra firmaes kaffemaskine som hjemme!

Relaterede indlæg