Grønne fordele: Eden Springs hjælper deres kunder med at udgøre en væsentlig forskel miljømæssigt og socialt ved hjælp af CO2-neutrale aktiviteter

Edens verden

Eden Springs, som er den førende leverandør af vand- og kaffeløsninger til kontorer i hele Europa, har modregnet over 184.000 tons CO2 siden 2010 – det svarer til næsten 380.000 flyvninger på økonomiklasse fra London til New York..

Eden Springs’ CO2-besparelse, der er beregnet som en del af deres 2014 årlige vurdering og certificering af CarbonNeutral Company, er et vigtigt aspekt af virksomhedens forpligtelse til at støtte deres miljøansvar. 

Hvis virksomheder vælger at købe certificerede CO2-neutrale® vand- og kaffeløsninger fra Eden Springs, kan de reducere deres miljøbelastning og være med til at bidrage til den kollektive indsats til at afbøde de globale klimaændringer. 

Eden Springs har siden 2010 været frivilligt forpligtet til at måle og reducere deres udslip til en nettoværdi på nul. For hvert ton kulstof der udledes, opkøbes og investeres der en kulstofkredit i miljøprojekter. I år har Eden valgt at investere i et projekt, der ikke blot har en positiv indvirkning på miljøet ved at eliminere drivhusgasser fra atmosfæren, men også producere målbare, økonomiske resultater i det lokale samfund. Det prisbelønnede Meru and Nanyuki Community Reforestation Project, hvis hovedbase ligger på skråningerne af Mount Kenya, støtter træplantning og har til dato plantet over 6.600.000 træer. 

Raanan Zilberman, som er administrerende direktør for Eden Springs, siger: “Vi er stolte af at kunne opretholde vores CO2-neutrale certificering på tværs af vores aktiviteter i Europa. Vi er forpligtet til at finde de bedste muligheder til at strømline vores påvirkning ved at investere i projekter såsom kulstofmodregning. Når vores kunder vælger en vand- eller kaffeløsning fra Eden Springs til deres kontorer, er de ikke blot garanteret et produkt af højeste kvalitet for deres medarbejdere og klienter, men de kan samtidig glæde sig over at være med til at bidrage positivt til deres eget miljømæssige og sociale ansvar.” 

Eden Springs bestræber sig på at opnå kulstofneutralitet for deres produkter på tværs af alle deres markeder. Gå til www.edensprings.com/eden-social-responsibility/ for flere oplysninger om Eden Springs og deres miljøbeskyttende aktiviteter. 

Relaterede indlæg