Edens nye køler Storm ændrer vores syn på vandkølere

Velvære på arbejdspladsen

I anden halvdel af 2017 introducerede Eden de første eksemplarer af de nye Storm-vandkølere. Storm er en unik vandkøler med en fordel, der skiller sig ud: vandflasken er placeret i et skab under maskinen. Med Storm behøver du ikke længere løfte tunge vandflasker op på vandkøleren.

Høje tekniske og hygiejniske standarder

Hos Eden vælger vi vandløsninger, der er velegnede til mange forskellige typer af lokaler, fra store kontorer til mindre kundeområder. På den måde sikrer vi, at vores produkter er af de højeste tekniske og hygiejniske standarder.

Storm er i top, både hvad angår kvalitet og konstruktion. Dens letudskiftelige SmartFlo™-enhed gør vedligeholdelse af maskinen enkel, hurtig og hygiejnisk. LED-lampen over hanen øger brugervenligheden ved svagt lys, og et blinkende rødt lys giver dig besked, når flasken er ved at løbe tør. Storm har en aftagelig drypbakke for at lette rengøring.

Fokus på ergonomi

Ergonomi har spillet en central rolle i udformningen af denne model. Udover flaskens ryg-venlige placering, sidder knapperne højere end normalt. Dette muliggør en mere ergonomisk brugsstilling, når køleren betjenes. Det høje mellemrum mellem vandhaner og drypbakke gør det nemt at bruge høje glas, flasker eller karafler. Den nye model indeholder også en integreret kopholder, der gør kopper lettilgængelige.

Slankere design til alle typer miljøer

Kildevandskøleren Storm adskiller sig i sin udformning fra andre kølere. Den tilbydes i et moderne design i elegant sort højglans og rustfrit stål, som får den til at passe ind i ethvert miljø. Den skjulte flaske og den integrerede kopholder giver hele produktet et rent og ryddeligt udseende.

Som altid med vandkølere fra Eden, kan du nyde friskt og lokalt kildevand. Storm findes i to versioner med koldt og varmt, eller koldt kildevand og kildevand med stuetemperatur. For sikker brug, er der en børnesikringslås på varmtvandsfunktionen.

Det glæder os at kunne hjælpe dig med at finde de bedste drikkeløsninger til dine behov!

 

Relaterede indlæg